2013.03.25.
21:46

Írta: Realista Vasutas

Bemutatkozunk

Évek, évtizedek óta vasutasok vagyunk, vagy voltunk.

Sok őrültséget hallottunk és csináltunk, sok vezetőt elfogyasztottunk, és irdatlan pénzt elköltöttünk, illetve elköltöttetek ránk Ti, Kedves Adófizetők, amit ezúton is köszönünk.

Tulajdonképpen ez jó is így nekünk, bár néha van egy kis rossz érzésünk.Sőt, van az a pillanat, amikor már mi is úgy érezzük, hogy elpattan a hülyeség húrja, és kiüti a biztosítékot. Ilyenkor a folyosón, az esti sörözéskor, vagy hazafelé a vonaton együtt csóvájuk a fejünket. Majd másnap a tehetetlenségbe burkolózva visszaülünk az asztalunkhoz, és felfogjuk úgy, hogy nagyjaink alapvetően jót akarnak nekünk.

Tegnap azonban azt találtuk ki, hogy teszünk kicsit a vasút reális megítéléséért.Mert a foci és a politika mellett ehhez is mindenki ért. Szóval, egy ártatlan blogon kiírjuk magunkból, amit amúgy nem mondanánk el.

Reméljük, hogy nem kell gyakran írnunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://realistavasutas.blog.hu/api/trackback/id/tr405171635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása